Підтримати нас

У Херсоні біля молодіжного центру впало дерево

Vgoru
Автор статті
28 грудня 2021 09:00
1,009
Поширити:

По вулиці Арктичній навпроти входу в молодіжний центр "Молодіжка" та бібліотеку-філію №3 міста Херсона через негоду та зледеніння надломилося дерево, яке перекрило проїзд по односторонній проїзній частині дороги та прохід пішоходів по тротуару.

Прикрий випадок додав незручностей й постійним відвідувачам Молодіжного центру "Молодіжка" та бібліотеки.

"Через негоду до молодіжного центру треба добиратися кріз терни, в буквальному сенсі слів", - прокоментувала у соціальних мережах відвідувачка "Молодіжки" Олена.

Нагадаємо, до створення молодіжного центру “Молодіжка” долучився молодіжний осередок “Будуємо Україну Разом”. Тут вже відбуваються культурні заходи: клуб англійської мови, лекції для журналістів, кіношкола, артзаняття та зустрічі з цікавими фахівцями.

Давно наспів час у вітряні дні організовувати оперативну ліквідацію наслідків стихії. Адже буває, що повалені вітром дерева тривалий час перешкоджають пішоходам і автомобілям. 

Матеріал підготовлено у межах Медіашколи “Вгору”, що проводять Благодійна організація “Фонд милосердя та здоров’я” в партнерстві з Медіаплатформою “Вгору” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Фото Олени Скоробагатько

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ