Підтримати нас

В-Центр - сучасний завод з виробництва натуральної шкіри в Україні

Vgoru
Автор статті
29 квітня 2021 12:45
1,550
Поширити:

ТОВ «В-Центр» - це один з найбільших і надійних виробників натуральної шкіри в Україні.

Постійна модернізація технологічного обладнання, впровадження інноваційних технологій, постійне підвищення рівня знань наших фахівців дозволяє нам виробляти дійсно якісну натуральну шкіру https://v-center.in.ua/ua/galantereinaya-kozha/

Наша шкіра відповідає всім актуальним світовим тенденціям шкіряної промисловості, тому Вознесенський завод з виробництва шкіри «В-Центр» можна назвати одним із кращих не тільки в Україні. Ми робимо ставку на індивідуальний підхід до кожного клієнта і надаємо якісний сервіс. Налагоджена система логістики є гарантією швидкої доставки нашої шкіри як в Україні, так і по всьому світу.

Підприємство працює з вересня 2014 року. Виробництво було відкрито на території Вознесенського шкіряного заводу. Випускається щорічно близько 90 млн дм 2 готової продукції рослинного і хромового методу дублення. Кількість робочих близько 300 чол. Досвід роботи з 1978 року. З 2015 року наша продукція застосовується для пошиття взуття для української армії. 

У 2018 році підприємство пройшло сертифікацію за такими міжнародними стандартами:

  • Міжнародний стандарт якості ISO 9001: 2015

  • Міжнародний екологічний стандарт ISO 14001: 2015

Наша компанія спеціалізується на виробництві:

  • галантерейної шкіри;

  • підкладкової і ремінної шкіри;

  • верху взуття;

  • спилок.

В цілому виробничий цикл виготовлення натуральної шкіри складається з таких процесів:

  1. відмочно-зольні;

  2. преддубільно-дубильні;

  3. фарбувально - жировальні;

  4. оздоблювальні.

Після всіх цих етапів готовий продукт відправляється в окрему лабораторію, де проходить сертифікацію на відповідність технічним умовам (ТУ) і міжнародним стандартам, перевіряються всі показники якості шкіри. У ході перевірки наша шкіра піддається ряду хімічних і механічних випробувань. Якість нашої шкіри перевіряється на кожному етапі виробництва, починаючи від закупівлі сировини і закінчуючи фінішною обробкою.

На сьогоднішній день наша компанія має кілька офіційних представництв в Харкові, Києві, Львові та Дніпрі, кожне з яких має свій шоу-рум і склад з основним асортиментом нашої компанії, де можна купити шкіру та оформити доставку.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ