Підтримати нас

В Австралії чудернацький звір розгромив магазин з алкогольними напоями

Автор статті
01 серпня 2021 15:00
2,495
Поширити:

Австралія багата на екзотичних тварин. Деякі з них абсолютно нешкідливі й не становлять небезпеку для людини. А деякі можуть нашкодити так, що мало не буде.

Наприклад, на півночі штату Новий Південний Уельс незвичайна істота - єхидна - влаштувала погром у  магазині Kyogle BWS, що торгує алкогольними напоями.

Тварина пробралася всередину вночі, коли магазин був зачинений. Як свідчить запис внутрішньої камери відеоспостереження, спочатку єхидна спробувала відкрити ящик із пивом, але їй це не вдалося, і вона попрямувала до полиці із шампанським і вином. Побешкетувавши там, звір попрямував до стелажів із вином і лікером, влаштувавши справжню вакханалію.

Працівники магазину, прийшовши вночі, виявили, що деякі стелажі повалені на підлогу, а безліч пляшок розбита. Рідина з них повністю залила підлогу. А єхидна, напившись шампанського, задрімала в кутку.

Для вилучення тварини з магазину довелося викликати фахівців із відділу порятунку тварин: адже у єхидни дуже гострі колючки,  якими вона може серйозно поранити.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ