Підтримати нас

В американському штаті Колорадо під час стрілянини в супермаркеті загинуло 10 людей

Автор статті
23 березня 2021 07:22
810
Поширити:

У Сполучених Штатах сталася чергова трагедія, пов'язана зі стріляниною по людях. Інцидент трапився в місті Боулдер (штат Колорадо) з населенням близько ста тисяч чоловік.

Як повідомляє поліція, вчора серед білого дня (на годиннику було приблизно 14:30 за місцевим часом) невідомий проник у супермаркет під назвою King Soopers, що на півдні міста, де відкрив безладну стрілянину по людях з вогнепальної зброї. У результаті загинуло щонайменше десять осіб.

Одним із загиблих виявився 51-річний офіцер поліції, який прибув на виклик від свідків стрілянини. 

Колеги поліцейського стверджують, що він проявив героїзм, спробувавши вступити в переговори зі зловмисником і уникнути подальших жертв. По суті, ця бесіда допомогла відтягнути час і дозволила вчасно прибути на місце підкріпленню.

У ході перестрілки, що зав'язалася, стрілок був поранений і затриманий. Зараз він перебуває під вартою і лікується в лікарні. Мотиви його вчинку поліції поки що невідомі.

Нагадаємо, декількома днями раніше в штаті Джорджія молодий чоловік на прізвище Лонг застрелив вісьмох працівників і відвідувачів кількох спа-салонів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ