Підтримати нас

Усесвітня змова. Чому МВФ і УЄФА «ображають» Україну

Автор статті
26 листопада 2020 07:58
984
Поширити:

МВФ не дає грошей і провокує бюджетну кризу. УЄФА присуджує технічну поразку збірній України в матчі зі Швейцарією через епідемію серед гравців збірної України. Це все інтриги. Це все інтерес.

МВФ не дає грошей, тому що Сорос хоче ззовні управляти Україною. Адже йому в 90 років більше робити нічого. Головний лікар кантону у Швейцарії не дав провести гру, бо він уболівальник і хотів нашкодити збірній України. І не важливо, що він діяв виключно за буквою закону. Не зглянувся на наше становище, негідник.

Українці проєктують свій досвід із України на цивілізований світ, де працюють закони і правила. І не розуміють, що їхній досвід не працює.

Це теорія змови. Так виникали перші релігії. Дивиться печерна людина на сонце і думає, що його там хтось тягає по небу. І не поясниш же первісній людині нічого про закони фізики і про круглу землю, і про теорію відносності наостанок. Тим більше, там завжди буде місцевий авторитет, шаман, який підтвердить, що кулю небом ганяє дядько. А всі ваші закони фізики придумали вороги.

Так і в Україні завжди буде місцевий шаман Дубинський, який-небудь журналіст, прости Господи, із медведчуківсько-мураєвських телеканалів, який авторитетно заявить про змову. І цю теорію швидко підтвердять ті, хто винен, що у збірній бардак або в бюджеті дірка. Їм би тільки перекласти відповідальність.

А все набагато простіше. МВФ не дає транш за договором, тому що Україна не виконала умови цього договору. І все. І можна кого завгодно посилати до Вашингтона на переговори. Можна навіть шкільну любов Кристаліни Георгієвої зробити представником України у МВФ або послом у США. Це не змінює суті. Треба просто виконувати взяті на себе зобов'язання. Це в Україні можна «повирішувати», дати відкат. Із МВФ так не працює.

Україні присудили поразку, тому що у збірній був бардак і купа хворих. І це в Україні всім начхати. І це в нас усі можуть забити на вимоги карантину. У Швейцарії так не працює. І якщо в Україні зглянулися б, то у Швейцарії просто виконують правила. Ну не беруть вони шуби, давно пора було вивчити.

І ось результат. Україна на рівному місці отримує бюджетну кризу, яка може перерости в економічну. А збірна України вилітає з елітного дивізіону Ліги Націй, хоча мала дуже великі шанси затриматися там і продовжити грати з найсильнішими командами світу.

Ми самі винні у своїх бідах. Це наші рішення мають такі наслідки. І нам із ними жити. І це не випадковість. Це передбачувані наслідки конкретних дій і бездіяльності.

Sergey Fursa

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ