Підтримати нас

"Укроборонпром" шукає аудиторів майже за 33 мільйони гривень

Автор статті
23 липня 2019 15:32
733
Поширити:

Остаточний термін проведення аудиту – 10 квітня 2021 року.

Державний концерн "Укроборонпром" оголосив тендер на надання послуг незалежного аудиту своєї діяльності, а також своїх підприємств із залученням міжнародних експертів з очікуваною вартістю 32,5 мільйона гривень, пише "Уніан".

Як сказано у відповідному оголошенні на порталі публічних закупівель "Прозорро", аукціон з визначення переможця тендеру відбудеться 26 вересня 2019 року. Сам аукціон буде проводитися з пониженням ціни – мінімальний крок становить 325 тисяч гривень.

"Учасник зобов'язується надати послуги з аудиту згідно з міжнародними стандартами аудиту консолідованої/комбінованої фінансової звітності замовника і підприємств, складеної за станом на та за роки, що закінчуються 31 грудня 2018 року і 31 грудня 2019 року згідно з міжнародними стандартами фінансової звітності", - сказано в тендерній документації.

Остаточний термін проведення аудиту - 10 квітня 2021 року.

Нагадаємо, наприкінці травня Кабінет міністрів виділив "Укроборонпрому" 32 мільйони гривень на поворотній основі, щоб держконцерн провів фінансовий аудит своєї діяльності.

Державний концерн "Укроборонпром" створений у 2010 році з метою забезпечення ефективного функціонування та управління суб'єктами господарювання державного сектору економіки, які здійснюють господарську діяльність у сфері розроблення, виготовлення, реалізації, ремонту, модернізації та утилізації озброєння, військової та спеціальної техніки та боєприпасів і беруть участь у військово-технічному співробітництві. До складу концерну входять понад сотня підприємств ОПК України.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ