Підтримати нас

Україна заперечує жодне “об'єднання” Херсонщини з РФ, Марсом чи Юпітером

Vgoru
Автор статті
11 травня 2022 12:30
2,712
Поширити:

Днями призначений російськими загарбниками “перший заступник голови Херсонської обласної військово-цивільної адміністрації" Кирило Стремоусов заявив, що Херсонщина навіть без якогось “референдуму” доєднається до території Російської Федерації.

Ці припущення спростовують представники чинної української влади. 

Зокрема, перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський назвав всілякі маніпуляції зі "статусом" області нікчемними.

"Будь-які сценарії та маніпуляції зі "статусом" Херсонської області, як поточні, так і майбутні, є юридично нікчемними та не відповідають ані позиціям органів місцевого самоврядування, ані громадянам, які на території області проживають. Херсонська обласна рада свою позицію визначила у прийнятих раніше зверненнях, а мешканці свою позицію показали на багатотисячних мітингах, що проходили по всій області. Херсонщина була, є та буде Україною", - написав Юрій Соболевський на своїй сторінці у Фейсбуці.

Крім того, на цю тему висловився радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк 

"Єдине звернення, яке можуть готувати гауляйтери Херсонської області, - прохання про помилування після вироку суду. Окупанти можуть просити приєднати їх хоч до складу Марсу, хоч до Юпітера. Українська армія звільнить Херсон, яку б гру слів не вигадували окупанти", - зауважив Подоляк у телеграм-каналі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ