Підтримати нас

Україна увійде до роумінгового простору Євросоюзу

Vgoru
Автор статті
24 травня 2022 17:31
666
Поширити:

А ще приєднається до SEPA - єдиної зони платежів SEPA. Це може статися вже влітку.Тоді з нашої країни можна буде робити грошові перекази в євровалюті без будь-яких комісій.

Приєднання до європейського роумінгу, своєю чергою, уможливить дзвінки між ЄС та Україною без додаткових витрат. А тарифи на мобільний інтернет у Європі залишаться для українців такими ж, що й вдома. Про це повідомив у Telegram очільник українського уряду Денис Шмигаль.

«Ми активно впроваджуємо європейські правила фактично в кожному секторі економіки та сфері суспільних відносин. Вступ України в ЄС – це наша ключова геополітична мета на найближчі роки. Для цього нам не потрібно 15 років. Багато європейських лідерів це розуміють. Так само як вони розуміють, наскільки сильно змінилася геополітична карта Європи та світу після розв'язаної Росією війни», - констатує глава уряду.

За словами Дениса Шмигаля, обидва таких кроки помітно інтегрують Україну до Європейського Союзу. Також у цьому напрямку плануються великі інфраструктурні проєкти та поліпшення логістики. Мета цих змін - пришвидшити товарообмін через західний кордон України.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ