Підтримати нас

Українцям не рекомендують їхати до Бразилії

Автор статті
05 квітня 2018 03:29
568
Поширити:

Міністерство закордонних справ застерігає громадян України від поїздок до Бразилії у зв'язку зі спалахом епідемії жовтої лихоманки в цій південноамериканській країні. Про це в середу, 4 квітня, повідомляє прес-служба консульської служби МЗС.

"У зв'язку зі спалахом епідемії жовтої лихоманки в Бразилії, зокрема, в штатах Ріо-де-Жанейро, Сан-Пауло, Мінас Жерайс, МЗС рекомендує громадянам України, які подорожують до Бразилії (в штати Ріо-де-Жанейро, Сан-Паулу, Мінас Жерайс, Амапа, Мато Гроссо, Пара), завчасно застосовувати превентивні заходи з метою мінімізації можливих ризиків зараження", - йдеться у повідомленні.

За даними відомства, станом на 2 квітня відсутня вимога щодо обов'язкового щеплення проти жовтої лихоманки для туристів під час в'їзду в Бразилію (крім туристів, які подорожують з Анголи і Демократичної Республіки Конго). Однак ВООЗ проводить активну роботу з інформування туристів про необхідність щеплення проти вірусу жовтої лихоманки.

"Громадяни України, які вже перебувають у Федеративній Республіці Бразилія, можуть зробити щеплення в медичних пунктах на території країни. У разі виявлення захворювання, рекомендуємо негайно звернутися до медичних установ для отримання допомоги", - йдеться в рекомендації МЗС.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ