Підтримати нас

Український мультфільм став одним з лідерів турецького кінопрокату

Автор статті
03 квітня 2018 04:45
632
Поширити:

23 березня у турецькому прокаті розпочався показ українського мультфільму "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила". За перший вікенд стрічка зібрала $157 530 - її переглянули більше 46 тис. глядачів. Таким чином наш мультик став третім серед анімаційних релізів Туреччини 2018 року.

Паралельно відбувається показ мультфільму в Румунії, де він також посів місце в трійці лідерів прокату і за другий вікенд зібрав 63 тис. глядачів і $293 082. В Україні ж "Викрадена принцеса" впродовж трьох тижнів зібрала понад 33 млн. грн., а кількість глядачів, котрі бачили мультик, сягнула позначки 448 232 особи. 

Далі мультфільм помандрує іншими країнами: на початку квітня відбудуться прем'єри в Хорватії, Боснії і Герцеговині, Болгарії. Пізніше його зможуть побачити мешканці Єгипту, Середнього Сходу, В'єтнаму та Литви. Травневі гастролі "Принцеси" охоплять Латвію, Сербію та Чехію. Влітку мультфільм покажуть в Польщі, Естонії, Словенії, Ізраїлі, Китаї та Кореї. Загалом, більше 50 країн світу придбали права на показ української стрічки, серед яких Франція, Німеччина, країни Південної Африки та Азії. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ