Підтримати нас

Український фільм показиватимуть у літаках Turkish Airlines

Автор статті
05 червня 2018 00:11
612
Поширити:

Це буде Українська документальна стрічка ʺАмериканська мрія. У пошуках правдиʺ Володимира Мули.

Картина доступна для перегляду із англійськими субтитрами на внутрішніх та міжнародних рейсах до Європи, Азії, Африки та Америки, передає gazeta.ua.

ʺПрисутність фільму ʺАмериканська мрія. У пошуках правдиʺ у одній із кращих бортових розважальних систем –важливий крок до визнання українського продукту на міжнародному ринку. Це справді грандіозноʺ, - сказав режисер фільму.

За сюжетом, український журналіст подорожує у кабіні вантажівки далекобійника по містам США. Шукає успішних та відомих співвітчизників, які реалізувались за океаном. Фільм має мотиваційний характер. Всі герої картини стали успішними в різних галузях за абсолютно несхожих умов. Всі вони складають сегмент активного громадянського суспільства США – так званого третього його сектору. У картині зіграли співачка Міка Ньютон, голлівудська акторка Тетяна Родина, чемпіон MLS Дмитро Коваленко, відомий лікар Юрій Мельник, програміст із Twitter Арсен Костенко, винахідник Вадим Чаленко, професор колумбійського університету Юрій Шевчук, спортивний юрист Олена Жирнова.

Робота над картиною тривала рік. Зйомки проходили в чотирьох американських містах – Чикаго, Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Сан-Франциско.

Світова прем'єра картини відбулася 29 квітня 2017 року у Лондоні, українська – 5 травня 2018 року. У вітчизняному прокаті стрічка була представлена у багатьох українських кінотеатрах.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ