Підтримати нас

Українка продає ангелів по всьому світу (фото)

Автор статті
04 серпня 2019 13:24
499
Поширити:

Понад 700 намальованих незвичних ангелів уже продала на благодійному аукціоні українка Юлія Косівчук, яка 15 років уже мешкає у місті Берклі в передмісті Сан-Франциско штату Каліфорнія.

Усі виручені гроші покупці ангелів одразу перераховують у благодійний фонд Марії Левченко "Я майбутнє України", що у Чернівцях.

"Мій живопис почався зі смішних носатих чоловічків з крильцями. Називала їх "позитивчиками" і дарувала друзям. Але ці малюнки почали замовляти. На них пішов попит. У "Фейсбуці" випадково побачила допис чернівчанки Марти Левченко, яка створила благодійний фонд "Я майбутнє України". Вона збирала допомогу хворій на рак 3-річній дівчинці. Їй з усього світу присилали гроші, щоб вона вилікувалась. Але, на жаль, дитини не стало. Тоді подумала, що могла продавати свої малюнки для допомоги іншим. З цього все і почалося", - розповідає Юлія Косівчук.

Діаспорянка поставила лише одну умову: що гроші не отримуватиме. Покупці одразу їх кидатимуть на рахунок фонду. Не хотіла мати справу з грішми.

${gallery:0d0a81d63b7b08492cf9177859ed3a35}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ