Підтримати нас

У Зеленівці сталася бійка зі стріляниною: один з учасників отримав вогнепальні поранення

Автор статті
28 вересня 2021 10:30
966
Поширити:

В українському суспільстві вже не перший рік не вщухає дискусія про легалізацію вогнепальної зброї.

Ця ідея має як своїх шалених шанувальників, так і не менш переконаних опонентів. Є певне "лобі" вогнепального легалайзу і у Верховній Раді. Хоча сьогодні, мабуть, обставини такі, що навряд чи найближчим часом це питання буде включене до порядку денного українських парламентарів.

Проте, як відомо, деякі громадяни мають право на придбання і носіння зброї вже зараз. Але наскільки виправдано вони цю зброю застосовують - це інша проблема. Зокрема, у деяких випадках зі стріляниною повинні розбиратися правоохоронні органи.

Так і сталося днями в Зеленівці, де біля одного з магазинів на вулиці Першотравнева виник конфлікт між двома чоловіками. Сталося це пізнього  ранку, і інцидент мав свідків. Як пізніше повідомила поліцейським місцева мешканка, яка зателефонувала на номер "101", один з учасників конфлікту поліз у бійку, а його суперник раптово дістав пістолет і зробив по нападнику чотири постріли. Після цього чоловік, як ні в чому не бувало, сів в автомобіль "Renault" і поїхав. А його супротивник залишився лежати на вулиці, стікаючи кров'ю.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №1 (Дніпровський) Херсонського районного управління. Крім того, під'їхала і бригада "швидкої", яка відвезла потерпілого з декількома вогнепальними пораненнями в херсонську міську лікарню імені Лучанського.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Херсонщини, в ході оперативно-слідчих заходів встановлено особу стрілка. Ним виявився раніше не судимий 54-річний житель Зеленівки.

За вказаною подією порушене кримінальне провадження за ст.124 “Умисне заподіяння тяжких тілесних пошкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця” Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення чоловіку підозри у вчиненні злочину.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ