Підтримати нас

У США чоловіки взули підбори (відео)

Автор статті
22 червня 2018 04:31
771
Поширити:

20 юристів з Чикаго пройшли на підборах півкілометра.

Щорічно у США проходить акція "Пройди милю у її взутті". Цього року до неї долучилися близько 20 юристів із Чикаго. Чоловіки взули підбори і пройшли півтора кілометра, щоб привернути увагу до сексуального та гендерного насилля жінок, пише acc.cv.ua.

Організатори вважають, що люди, які не знайомі з сексуальним насильством чоловіків щодо жінок, не хочуть знати щось про це. Люди ж, які у власному житті стикнулися з насиллям, хочуть забути про це. І ця акція – спосіб відкрито заговорити про проблеми, що звикли замовчувати. Вона проходить у США з 2001 року.

"Насилля щодо жінок впливає не тільки на жінок, – стверджує ініціатор акції, сімейний терапевт та ліцензований професійний клінічний радник у Каліфорнії Френк Бейрд. - Чоловіків ранить та гніває, коли щодо жінок, япро яких вони піклуються, проявляють насилля.  Чоловіків ранить та гніває, коли вони намагаються розвивати стосунки з жінками в атмосфері страху, недовіри та провини. І те ж насильство, яке проявляють до жінок, може стосуватися так само і чоловіків, адже насилля – це не про секс. Це про силу, контроль та напад".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ