Підтримати нас

У Скадовську вперше відбулись змагання з аматорського плавання

Автор статті
25 серпня 2019 12:00
630
Поширити:

Дню Незалежності України присвятили свій заплив учасники першого у Скадовську змагання з аматорського плавання "Скадовськ - острів Джарилгач".

"Ми це зробили, дуже хвилювалися, але воно того варте, це реально сплавати на острів! Наші учасники унікальні люди! Дякуємо нашим прикордонникам, службі МНС, Нацпарку, активістам аматорського причалу за супровід і допомогу!", - написала на своїй сторінці у Фейсбук радник міського голови Наталія Тангел, яка приймала участь у супроводі учасників запливу.

18 сміливців, серед них 6 дівчат, подолали вплав 6,5 км, довівши, що украінці сильні і сміливі. Вітер, хвилі та відстань подолано, кращий час 1 год 51 хв.

Цього ж дня, ввечері, на фестивальній площі, під час святкування загальнодержавного свята, відбулось нагородження учасників запливу.

Секретар міської ради Олег Сокольчук, привітавши зі святом скадовчан та гостей міста, подякував та нагородив грамотами міської ради всіх причетних до організації та проведення змагань. А потому оголосив переможців та разом зі спонсорами змагань розпочав вручення нагород - кубків, іменних знаків, сертифікатів, призів.

Сертифікати з зазначенням особистого результату запливу отримали всі учасники. А головні призи були вречені переможцям. Ними стали:

- Анатолій Волошко з Херсона з особистим результатом 1 год. 51 хв.  

- Олександр Щерба з Кропивницького з результатом 1 год. 57 хв.

- Олександр Єфімов - головний ініціатор змагань, який виріс у Скадовську, а нині проживає у Києві. Його результат - 1 год. 58 хв. 

Разом з Олександром участь у змаганнях брала його дочка Наталія, яка показала найкращий результат серед дівчат і посіла 6-те місце у загальному списку. 

Сертифікати учасників отримали ще двої киян - Бевзюк Олександр, також колишній скадовчанин, і Токарева Ганна, а також скадовчани - Мудренко Тетяна,  Чернобривець Євген та Казберук Андрій, заступник міського голови, який брав активну участь в організації змагань.

Окремо слід відзначити дружню команду з Херсона.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ