Підтримати нас

У Скадовському районі всі школи перейшли на дистанційне навчання

Vgoru
Автор статті
18 жовтня 2021 09:08
806
Поширити:

Як відомо, Херсонська область перейшла до “червоної" зони карантину ще 15 жовтня. Це вже не перший випадок, коли Херсонщина переходить на таке зонування, але умови нині трохи змінилися.

Передбачається, що всі об'єкти (навіть непродуктові магазини) можуть функціонувати нормально в разі, якщо всі 100% представників робочого колективу і відвідувачів вакциновані.

Однак, якщо мова йде про установи освіти, то тут картина дещо інша. Так, у Скадовському районі всі заклади середньої освіти переведені на дистанційну форму навчального процесу.

Таке рішення прийняла Скадовська міська комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

Рішення розміщене на сторінці Скадовської міської громади у Facebook.

Повідомляється, що у Скадовській міській лікарні зайняті 50% місць для пацієнтів з COVID-19. За останню добу надійшло 12 нових хворих, і є прогноз, що завантаженість лікарні найближчими днями зросте. При тому, що технічна можливість забезпечувати хворих киснем дуже обмежена. Киснева станція може дати кисень орієнтовно на 20 пацієнтів. Решту кисню постачає кріоциліндр на 2 тонни і балони.

У Скадовській лікарні на стаціонарному лікуванні станом на 17 жовтня перебувало 47 хворих на COVID-19. З них киснево залежних - 35.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ