Підтримати нас

У посадовців "підгорає"

Автор статті
30 листопада 2018 16:24
615
Поширити:

Бачу, що від засідання ТСК по розслідуванню вбивства Каті у багатьох місцевих, прости господи, посадовців і їх піявок нехіло підгорає.

Пізніше буде детальніше, а поки кілька коротких коментарів від участі у відкритій частині і з деякими даними щодо закритої.

1. На комісію прийшли дуже різні люди. Вороги і друзі Каті. Вороги, які борються з нею навіть після смерті, і вороги, з якими вона реально не була особисто знайома, але дошкуляла їм своєю принциповою реакцією на їх діяльність.

2. НІХТО не навів ЖОДНОГО реального і нереального прикладу, коли б Катя була замішана у корупційних схемах або отримала неправомірну вигоду.

3. Усі з опитаних на відкритій частині визнали, що вона була дуже сильною особистістю і мала серйозний вплив на місцеву політику.

4. Голова ТСК Borislav Bereza після засідання написав: "То, что происходит в Херсонской области это не проблема, а полный п@здец. Мы в шоке. Приехали разбираться в деле Кати Гандзюк и копнули глубже. Информация полученная нашей ТСК ужасает. От контрабанды до сепаров, от наркотрафика до глобальной коррупции, от спайки власти с криминалом до вырубки леса, от сотрудничества с оккупационными властями Крыма до влияния беглых регионалов на регион. То, что тут происходит - это не дно. Это хуже. Тут надо вводить чрезвычайное положение, потому что военное положение улучшений не дало".

5. Від цього дуже пригоріло у херсонських нардепів Співаковського і Хланя. Бо після ТСК Береза недвозначно послав колег по парламенту на три букви. Вони просять його вибачитися перед областю, яка, за їх словами зупинила рускій мір.

Комент берези емоційний. Але до чого тут образа області? Йдеться про конкретні висновки конкретної людини, зроблені за результатами почутого.

А почуті були різні сторни: прокуратура, поліція, голова ОДА, голова облради, депутати міської ради, учасники різних ГО. Всі говорили багато і різного. Звісно, за два дні нардепи з Києва не розберуться у місцевих справах. Та їх приїзд - важливий. Хочеться почути звіт комісії по цьому засіданню. Але.

Народ, у нас тільки цього року спалили 600 га лісу і за це ніхто не відповів, хоча всі кричать - був підпал. У нас чотири роки всі закривають очі на нелегальні перевезення в Крим. У нас вбивають людину кислотою учасники АТО і досі не знайшли замовника. Це так - кілька прикладів. Без Батумі, мостопереходів і "царських" доріг...

Хіба це - не п...ц?

Ivan Antypenko

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ