Підтримати нас

У порту Миколаєва на іноземному судні прикордонники виявили контрабандні цигарки

Автор статті
20 березня 2017 06:07
551
Поширити:

Прикордонники Херсонського загону спільно з представниками митниці в пунктах пропуску на державному кордоні продовжують виявляти товари, заборонені для переміщення.

Так, учора вночі в пункт пропуску для морського сполучення «Миколаївський-МТП» з Румунії прибуло іноземне судно під прапором Панами. Під час проведення огляду, в машинному відділенні в конструктивних особливостях електрощитової теплоходу, прикордонники виявили приховані майже 2 тисячі пачок сигарет іноземного виробництва.

Виявлену контрабандну тютюнову продукцію співробітники Держприкордонслужби передали працівникам ДФС. Загальна сума оцінки тютюнових виробів склала майже 43 тисячі гривень.

Крім того, за минулу добу на українсько-польському кордоні в пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону виявили загалом 820 пачок контрабандних сигарет на загальну суму більше 15 тисяч гривень в конструктивних особливостях автомобілів громадян України, які прямували до Польщі. В усіх випадках сигарети встановленим порядком передані до ДФС.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ