Підтримати нас

У Полтаві покажуть п’єсу про Херсон. Зібрані кошти підуть на допомогу артистам в окупації

Vgoru
Автор статті
28 серпня 2022 08:25
877
Поширити:

Театральне читання п‘єси «КолоХерсон» відбудеться 11, 12, 13 вересня о 17:30 у Полтаві. П‘єса написана під час війни артистом Херсонського академічного музично-драматичного театру ім. Куліша Антоном Лисенком.

Йдеться у повідомленні Херсонського театру імені Миколи Куліша у Фейсбук.

«Так вийшло, що вже під час війни написалася п'єса. Вона дивна і навіть недуже схожа на п'єсу, і навіть не про війну. Але там про Херсон, про херсонський Світ. Про людей Півдня. Про тих, кого я знав особисто і серед яких виріс. Вони і є той Південь. Вони і є той Світ...», – розповідає автор п’єси Антон Лисенко.

Усі зібрані кошти будуть передані актрисі театру Євгенії Кірсановій, яка продовжує збирати матеріальну допомогу артистам та працівникам Херсонського театру, які не змогли виїхати з Херсона.

«Я дуже вдячний своїм колегам, що взялися реалізувати наш проєкт, дуже вдячний полтавським акторам, що беруть у ньому участь та звичайно буду вдячний всім, хто долучиться до наших зборів. Це важлива штука, дуже. Ми – люди з Півдня – хочемо трохи про себе розказати...», – говорить Антон Лисенко.

Номер картки Євгенії Кірсанової - 5375411202114489

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ