Підтримати нас

У Польщі уже п’ятий день шукають 5-річного хлопчика

Автор статті
15 липня 2019 11:30
652
Поширити:

Поблизу Варшави п’ятий день тривають наймасштабніші пошуки в історії польської поліції: правоохоронці шукають зниклого у середу ввечері 5-річного хлопчика Давида.

У пошуках взяли участь сотні поліцейських, які детально перевірили територію понад 3 тис. гектарів, зокрема і за допомогою дронів та гелікоптерів, повідомляє Укрінформ.

“Це найбільша пошукова операція в історії польської поліції. Йдеться про пошуки на території понад 3 тис. гектарів за допомогою GPS. Ми використовуємо всю наявну техніку, а також гелікоптери та дрони”, - заявив речник варшавської поліції Сильвестер Матчак.

Територію між Варшавою і містом Гродзіск Мазовецький прочісувало кількасот поліцейських, а також місцеві жителі.

За інформацією поліції, з понеділка вже не вестиметься прочісування території, а відбуватиметься аналіз криміналістами зібраної інформації.

Як відомо, 5-річний Давид у період перед зникненням перебував із батьком, який у середу ввечері вчинив самогубство, кинувшись під потяг. Перед смертю чоловік відправив смс-повідомлення дружині тривожного змісту. Після цього чоловік уже не виходив на зв’язок. Місце перебування хлопчика й досі залишається невідомим.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ