Підтримати нас

У першому матчі року “Продексім” зіграв на результат

Автор статті
11 січня 2022 12:00
975
Поширити:

В українській екстралізі з футзалу після святкової перерви відбулися перші в цьому році матчі.

Явний лідер чемпіонату - херсонський "Продексім" - приймав на своєму майданчику команду "Моноліт-Viva Cup" з Харкова, яка має досить скромний досвід виступів на високому рівні. Після шістнадцяти турів харків'яни йдуть на п'ятому місці, відстаючи від херсонського клубу на цілих 26 очок.

Усі ці розклади припускали, що господарі мають здобути досить комфортну перемогу та покласти у свою скарбничку чергові очки. Однак очікування не виправдалися: з'ясувалося, що харківська команда має інші плани на гру, і вона не має наміру так просто здатися на милість фаворита.

Втім, у результаті "Продексім" таки досяг свого: голи забили Зварич (2-а хвилина) і Бессалов (39-а хвилина). Проте рахунок 2:0, як добре відомо шанувальникам футзалу, у цьому виді спорту зустрічається вкрай рідко та говорить про напружений характер боротьби.

Про те, що його підопічним довелося непросто, говорить і виконувач обов'язків головного тренера "Продексиму" Дмитро Бербенцев. В інтерв'ю на youtube-каналі МФК "Продексім" він заявив:

“Гра вийшла напруженою, нервовою. Така психологічна ситуація відчувалася з першого дня після того, як ми знову приступили до тренувань. Після останньої гри минулого року гравці вислухали багато критики, і це трохи "тиснуло".

Бербенцев зазначив, що перед матчем була установка – грати на результат, нехай навіть на шкоду яскравій комбінаційній грі.

Додамо, що вже зовсім скоро – 19 січня – у Нідерландах стартує Чемпіонат Європи з футзалу, в якому візьме участь і збірна України. Кістяк національної команди складають футболісти херсонського "Продексіму". Нашій збірній у груповому турнірі належить зустрітися з господарями та командами Сербії та Португалії (до речі, чинним чемпіоном континенту).

Фоторепортаж з матчу "Продексім" - "Моноліт-Viva Cup" - за посиланням.

Фото Андрія Бороменського

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ