Підтримати нас

У першому матчі чвертьфіналу “Продексім” не зміг “дотиснути” команду з Івано-Франківська

Автор статті
01 березня 2021 13:05
968
Поширити:

Минулої суботи, 27 лютого, у Херсоні відбулася перша гра між чинними чемпіонами України "Продексімом" і володарями кубка "Ураганом" (Івано-Франківськ) у рамках 1/4 фіналу Кубка України з футзалу.

Відзначимо, що нарешті після затяжного карантину херсонці вперше грали з гарячою підтримкою своїх уболівальників на трибунах.

Гра почалася активно, на високих швидкостях. Обом командам вдавалося створити небезпечні моменти біля воріт суперників уже на перших хвилинах зустрічі. Господарі майданчика вийшли на гру неповним складом: Савенко, Білоцерківець та Андреу відновлюються після травм, Сорокін пропускав матч через перебір карток. У той час, як "дракони" приїхали в Херсон майже повним складом, за винятком Коваля. 

На 8-ій хвилині підопічним Максима Павленка вдається обійти захист херсонців і відкрити рахунок. Лебідь відправляє м'яч у дальній кут воріт Ципуна. На останніх секундах першої двадцятихвилинки Ципун в черговий раз майстерно рятує свою команду від гола, коли встигає відбити небезпечний удар.

Уже у другій половині зустрічі, на 23-ій хвилині, "Продексім" заробляє кутовий. Роніньо вводить м'яч на Даніеля Розу, і другий номер херсонського клубу відправляє м'яч у ближній кут воріт суперників, зрівнюючи рахунок. 

Далі були численні атаки херсонців, проте жодна з них не завершилася голом. Однак, Ципун також не відпочивав без роботи. 

Отже, матч у Херсоні завершився внічию - 1:1. 

27-го березня в Івано-Франківську відбудеться повторна гра, від неї залежатиме, яка ж з команд пройде у фінал чотирьох Кубка України.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ