Підтримати нас

У Нижньосірогозькому районі під час карантину перевірили підприємців

Автор статті
12 квітня 2020 03:00
635
Поширити:

Фахівцями Держпродспоживслужби у Нижньосрогозькому районі проведено перевірку ряду харчових об’єктів.

У період із 7 по 8 квітня на території Нижньоторгаївської, Степненської та Братської сільських рад проведено перевірки дотримання вимог законодавства України, запроваджених на протидію розповсюдженню коронавірусної інфекції COVID-19. Усього було охоплено 9 об’єктів, повідомляє Толока.

Під час обстежень було встановлено, що заклади громадського харчування в селі Нижні Торгаї «Транзит» та «Лілія» не працювали, на вхідних дверях розміщені відповідні повідомлення.

У ході рейдів у закладах торгівлі виявлені  порушення санітарних та протиепідемічних заходів: немає попереджувального напису про заборону входу покупців без масок, немає відміток про дотримання відстані між покупцями 1,5 метри,  (магазин ТПП№27 ПП Самчук І.В, Нижні Торгаї), виявлено факти реалізації  незахищених (неупакованих) харчових продуктів- печиво, арахіс, халва, спиртовмісного  антисептика для рук немає ( магазин «Валентина» Нижні Торгаї).

Про всі виявлені недоліки фахівці Держпродспоживслужби повідомили відповідні сільські ради, аби ті проконтролювали їх усунення.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ