Підтримати нас

У Новотроїцькому напали на бригаду “Херсонобленерго”

Автор статті
21 травня 2021 11:06
1,067
Поширити:

З підвищенням тарифів буквально на всі види послуг з енергопостачання у населення України неухильно ростуть борги, а в окремих випадках робота контролерів енергетичних і інших компаній у сфері комунальних послуг викликає агресію.

Так сталося днями в селищі Новотроїцьке на Херсонщині. В одному з місцевих фермерських господарств група співробітників підприємства "Херсонобленерго" проводила контрольний огляд лічильників. Під час перевірки виникли підозри, що тут порушуються Правила роздрібного ринку електроенергії. Два лічильники енергетики вилучили та вже збиралися покинути господарство, як раптово з'явився його власник у супроводі десяти невідомих. Група прибульців почала залякувати працівників енергетичної компанії. Потім одного з енергетиків побили та силою відібрали обидва лічильники.

За заявою потерпілих на місце прибула оперативно-слідча група поліції, яка встановила особи організатора нападу і його спільників. У поліції зазначають, що за груповий насильницький напад Кримінальний кодекс передбачає позбавлення волі на десять років.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ