Підтримати нас

У Новій Каховці планують провести публічне обговорення намірів влади підвищити тариф на проїзд у маршрутках

Автор статті
12 вересня 2021 07:25
942
Поширити:

Підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті Херсона стало однією з найрезонансніших подій останніх місяців.

Нагадуємо, що з 25 серпня 2021 року проїзд у маршрутних автобусах "великої місткості" становить 8 гривень, а в тролейбусах - 5 гривень. Водночас вартість проїзду в автобусах "малої місткості" залишилася на колишньому рівні - 6 гривень.

Досі можновладці обласного центру не спромоглися пояснити містянам, що означають терміни "велика і мала місткість". Щобільше: не було надано жодних економічних викладок, які б підтверджували правомірність такого рішення. Крім того, не було в Херсоні й публічного обговорення відповідного регуляторного акту.

Тим часом стало відомо, що подібні кроки робить і влада Нової Каховки. Втім, у цьому місті пішли більш цивілізованим шляхом. В усякому разі, таке підвищення тарифів на проїзд буде обговорюватися публічно. Засідання у виконкомі Новокаховської міської ради має відбутися 17 вересня о 14:00, повідомляється на сайті Новокаховської міськради.

Раніше стало відомо, що рішення виконкому Херсонської міської ради про підвищення тарифів на проїзд у транспорті громадського користування оскаржено в суді. Апеляційний позов буде розглядатися в міському суді обласного центру у понеділок, 20 вересня.

Більше новин Херсона читайте у нашому Телеграм-каналі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ