Підтримати нас

У Новій Каховці презентували програму сприяння громадській активності «Долучайся!»

Автор статті
02 червня 2019 07:01
722
Поширити:

29 травня в Новій Каховці відбулась презентація діяльності Програми «Долучайся!» та її конкурсу на отримання грантів для місцевих громадських організацій.

Повідомляє Online Нова Каховка.

Представники програми розповіли про ключові цілі та завдання програми, основні сфери та види її діяльності, а також про плани роботи у регіоні. Також під час заходу було представлено умови конкурсу грантів для підтримки коаліцій громадських організацій задля впровадження реформ у Херсонській області.

Менеджер Програми «Долучайся!» з розвитку потенціалу Сергій Полянський розповів про ініціативи, які вже найближчим часом будуть підтримані на Херсонщині. Серед них: залучення громадськості до реформи системи надання адміністративних послуг в регіоні; забезпечення прав ЛГБТ-спільноти, людей з інвалідністю та інших вразливих груп; антикорупційна діяльність, та реформи, що стосуються охорони здоров’я, освіти, енергетики та навколишнього середовища. Орієнтовна тривалість дії грантів: до 18 місяців. Очікувана сума фінансування до 15 000 доларів США. Кінцевий термін подання пропозицій – 23 червня 2019 р.

Метою Програми сприяння громадській активності «Долучайся!» є підвищення обізнаності та рівня участі громадян у громадській діяльності на національному, регіональному та місцевому рівнях. Програма засновується на твердженні про те, що достатньо обізнані та залучені до громадської активності громадяни роблять управління на місцевому та національному рівнях більш репрезентативним, партисипативним та підзвітним українському суспільству.

Програма «Долучайся!» фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується Пакт Інк. (Pact Inc.) в Україні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ