Підтримати нас

У Новій Каховці поліцейські затримали двох чоловіків за розбійний напад

Автор статті
27 березня 2020 16:25
739
Поширити:

Жертвою злочину став 29-річний чоловік. Вдень він ішов на роботу, раптом ззаду на нього напали двоє невідомих, вдарили декілька разів електрошокером та відібрали мобільний телефон.

Це побачили товариші потерпілого та кинулись на допомогу. Один з них наздогнав зловмисників, але ті розбили телефон заявника об асфальт та, погрожуючи електрошокером, втекли.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як розповів заступник начальника Новокаховського відділу поліції Чермен Тускаєв, упродовж години поліцейські встановили та затримали підозрюваних. Ними виявилися 34-річний та 32-річний місцеві жителі. Обидва раніше вже притягались до кримінальної відповідальності за майнові злочини, один з них провів 8 років у місцях позбавлення волі за смертельну ДТП. У зловмисників вилучили електрошокер.

Наразі чоловіки затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій» (карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна).

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ