Підтримати нас

У Музиківській громаді оновлюють Дошку пошани

Автор статті
22 серпня 2019 02:00
811
Поширити:

Музиківська об’єднана територіальна громада обирає нові обличчя для місцевої Дошки пошани.

Цей стенд, де розміщували/розміщують фото кращих представників села, встановлено в центрі населеного пункту ще до об’єднання, у 2015 році. Але ж уже понад два з половиною роки Музиківка є центром громади, до складу якої увійшли також селище Східне та села Загорянівка, Мірошниківка, Висунці.

Тож керівництво громади звернулося до місцевих жителів з пропозицією оновити Дошку пошани та разом обрати найкращих:

«Це була сільська відзнака. Ми вже не перший рік об’єднані й хочемо зв’язати всі села нашої ОТГ ще міцніше. Тому пропонуємо збільшити масштаб та обрати найактивніших волонтерів та депутатів, найулюбленіших учителів та вихователів, воїнів АТО та ветеранів праці, місцевих підприємців та робітників сільського господарства, краєзнавців та інших людей, що змінюють життя в нашій громаді.

Просимо кожного заповнити просту анкету та долучитися до висунення кандидатур. Можливо, ми не знаємо про результати та досягнення вашого сусіда чи мами. Напишіть про це! Часу небагато – до 28 серпня 2019 року!

Кандидатури розглянуть члени виконавчого комітету та депутати, а потім зробимо гарні фото для Дошки пошани та невеликі інтерв’ю для сайту сільської ради».

Заповнити онлайн анкету дуже просто: крім свого прізвища та місця проживання, треба лише вказати, кого пропонуєте для розміщення на Дошці пошани, та пояснити, чому ця людина гідна такої відзнаки.

Анкета знаходиться тут.  

P.S. Виготовлення цього матеріалу в рамках проекту «Місцева демократія» стало можливим завдяки підтримці американського народу, що була надана через проект USAID «Медійна програма в Україні», який виконується міжнародною організацією Internews. Зміст матеріалів є виключно відповідальністю Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров'я» та необов’язково відображає точку зору USAID, уряду США та Internews.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ