Підтримати нас

У мікрорайоні ХБК пограбували жінку, підозрюваного затримали

Автор статті
25 листопада 2021 11:55
854
Поширити:

Кримінальний сюжет розгортався так. Увечері жінка їхала на тролейбусі до мікрорайону ХБК. На зупинці «Школа-інтернат» вона вийшла і попрямувала додому. У безлюдному провулку її наздогнав чоловік і попросив мобільний, щоб комусь зателефонувати. Жінка відмовила, тоді незнайомець вдарив її, вихопив телефон і втік.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Херсонської області.

Співробітники Херсонського районного управління поліції переглянули записи з камер відеоспостереження у мікрорайонах Таврійський та ХБК. І так вдалося простежити весь шлях грабіжника. Виявилося,  він сів у тролейбус на одній зупинці з потерпілою. Потім вийшов за жінкою і стежив за нею до безлюдної місцини.

Оперативники спочатку відпрацювали раніше судимих за схожі злочини та ринки, де грабіжник міг продати телефон. Виявилося, працівники  ринку бачили чоловіка, схожого на того, якого описала пограбована жінка. Він продавав мобільний телефон, але люди відмовилися. Опис продавця також збігся із зображеннями, що зафіксували камери відеоспостереження.

Оперативники почали перевіряти ломбарди. В одному з них і виявили кримінальний телефон. Його продавця  одразу ж встановили. Це 36-річний житель міста без постійного місця проживання та роботи, який мешкав у хостелі.

Підозрюваного затримали, його упізнала потерпіла. Зловмиснику повідомили про підозру в  кримінальному правопорушенні за ч.2 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 4 до 6 років. Вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ