Підтримати нас

У листопаді на Херсонщині віддадуть в оренду 32 земельні ділянки

Автор статті
30 жовтня 2018 13:32
710
Поширити:

В Головному управлінні Держгеокадастру у Херсонській області затвердили перелік земельних ділянок державної власності сільськогосподарського призначення, права оренди на які виставляються на торги у листопаді.

Про це повідомляє офіційний сайт Херсонської облдержадміністрації.

У переліку -  32 ділянки загальною площею понад 1,2 тис. га. За ці землі планують отримати щонайменше 1,6 млн. грн. орендної сплати.

Стартова відсоткова ставка встановлена на рівні 8% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки. Строк оренди – 7 років.

Найбільше - 10 земельних ділянок загальною площею близько 200 га, -  здається в оренду на території Олешківського району. Загалом їх стартова ціна становить 238,2 тис. грн.

Найвища ж стартова ціна – понад 1,1 млн. грн., встановлена за права оренди на 8 земельних ділянок загальною площею 547 га, для ведення фермерського господарства на території Чаплинського району.

Решта земельних ділянок знаходятся у Білозерському (2), Великоолександрівському (3), Нижньосірогозькому (2), Новотроїцькому (6), Каланчацькому (1) районах.

Для участі у земельних торгах необхідно за три робочих дні до їх проведення подати заяву виконавцю торгів про участь у земельних торгах, а також сплатити реєстраційний і гарантійний внески.

З більш детальною інформацією можна ознайомитися у розділі «Земельні аукціони» на офіційному веб-сайті Держгеокадастру.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ