Підтримати нас

У лікарні Тропіних дітям надають послуги безоплатної реабілітації

Vgoru
Автор статті
18 травня 2022 10:09
576
Поширити:

У клінічній лікарні ім. А. і О. Тропіних продовжують працювати денні стаціонари для дітей з офтальмологічною та неврологічною патологією. 

Курси реабілітаційного лікування проводяться безкоштовно.

Про це повідомили на сайті міськради.

Процедури й заняття починаються з 9-ї ранку, в середньому тривають 1,5 години. У програму реабілітації входить апаратне лікування, у тому числі стимуляція зору за допомогою унікального комплексу «Амбліокор», електрофорез, масаж комірцевої зони, лікувальна гімнастика для очей, лікувальна фізкультура у разі порушення постави.

Паралельно працює неврологічний денний стаціонар, де реабілітуються діти з порушеннями постави, а також порушеннями функцій опорно-рухового апарату, від 1 року життя до 18 років.

Покази для направлення на реабілітацію і безпосередньо план лікування визначає лікар-педіатр, невролог чи ортопед. Найчастіше лікуються діти з приводу сколіозу, вальгусної стопи, п’яткової шпори, парезів, порушення мови та ін. Для корекції цих станів у денному неврологічному стаціонарі використовуються методи фізіотерапії, спрямовані на електростимуляцію м’язів, парафінотерапія, масаж, лікувальна фізкультура.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ