Підтримати нас

У київському театрі відбудеться прем'єра вистави за п'єсою херсонського драматурга

Автор статті
28 січня 2021 06:48
1,047
Поширити:

У суботу, 30 січня, в театрі драми і комедії на Лівому березі Дніпра (Київ) відбудеться прем'єра вистави “Поїхати не можна залишитися” херсонського драматурга Ігоря Носовського.

Організатори заходу на Фейсбуці так описують тему вистави:

“Ця історія про Максима. Максима легко впізнати в одному з ваших знайомих – випускник з юридичною освітою, без роботи за фахом та стабільного заробітку. І Макс ніби все зробив, як має бути – отримав престижну професію, має власну квартиру в Києві та дівчину Лєну. Проте в Києві йому живеться не так, як мріялося – диплом юриста виявився непотрібним, а гроші на весілля треба десь шукати. 

Макс прагне більшого і, за рекомендацією знайомого, вирішує їхати до Польщі на заробітки. Але що чекатиме його там – казочка про кар’єрний зріст та щасливу сім’ю чи сувора реальність з усіма форс-мажорами?

Добре там, де нас нема. За статистикою близько 4-х мільйонів українців працюють за кордоном. Чому так стається? Ніби все добре, ніби і земля і руки-ноги є, і голова на плечах, але все одно нам не вдається влаштувати своє життя в рідній країні. Через інтернет, соціальні мережі, завдячуючи яким ми практично розучилися спілкуватися наживо, ми бачимо, як добре десь там. Здається, що за кордоном все легко, там на кожного чекає справжнє щастя, великі можливості. Наша реальність ввижається сірою, поганою – тож хочеться втекти в красиву закордонну картинку, де все буде добре, або ж... все-таки лишитись і спробувати владнати все тут.

“Поїхати не можна залишитися” – де має стояти кома? Кожен обиратиме для себе”.

Режисерка - Таня Губрій

Художник-постановник - Юрій Ларіонов

Художниця по костюмах - Христина Корабельникова

Композитор - Едгар Вілцанс

Дізнатися про виставу детальніше можна за посиланням: https://cutt.ly/pj7nMzy

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ