Підтримати нас

У Києві відбувся благодійний показ першого сезону тревел-шоу “Поїхали далі”, створеного в Херсоні Медіаплатформою “Вгору”

Vgoru
Автор статті
18 серпня 2022 15:27
714
Поширити:

Частина команди медіаплатформи “Вгору” 13 серпня презентувала тревел-шоу в артпросторі “Цегла” в Києві. 

Херсонці розповіли цікаві історії та показали на відео красу природи свого краю. Донати, які були зібрані під час благодійного показу, перекажуть на потреби Збройних Сил України.

В артпросторі зібралися не тільки кияни, але й херсонці. Вони мали чудову нагоду знову не лише побачити знайомі пейзажі, а й поспілкуватися та поностальгувати за рідним краєм.

Ведучий тревел-шоу Олександр Мудрий та його інструктор, координатор проєкту “Мандруймо Херсонщиною” Олексій Макієнко за три дні провели на байдарці захопливу подорож від Каховської ГЕС до Херсона. Глядачі побачили справжні водні джунглі Нижнього Дніпра, дивувалися незвичним парком “Химерних тварин” в Ольгівці, а український козак  показав їм секрети приготування смачнючого кулішу, глядачі також “піднялися” з ведучим на найвищий берег Дніпра, звідки видно, як зливаються в єдине ціле три річки…

У другій частині тревел-шоу ведучий Олександр Мудрий за один день  на автомобілі перетнув частину лівобережжя Херсонщині. Він показав вже нині легендарний Антонівський автомобільний міст, найбільший ринок кавунів Херсонщини у Великих Копанях, солоні озера в Буркутах та унікальний музей Поліни Райко в Олешках.

Херсонка, арткритикиня Юлія Манукян так описала цю подію на власній сторінці у Facebook:

“Учора був найщасливіший день у ці нещасливі часи, після новини, що син вирвався з окупації. Рвонули до Києва обійняти відразу всіх своїх не просто друзів, а й однодумців, колег, з якими стільки всього робили, якими надихалися… Символічно попали на благодійний показ першого сезону херсонського тревел-шоу "Поїхали далі!", створеного ще у 2020-21 (Медіаплатформа "Вгору"). Щемливо було дивитися на все, що ми так любимо – від плавнів до Каховського водосховища байдаркою, занурення в водяні джунглі Нижнього Подніпров'я, автоподорож таврійськими степами, Лопушинський з його неперевершеним кулішем на Олешківській Січі, ну, звісно, кавуни… І будинок Поліни Райко”

Незабаром працівники Медіаплатформи “Вгору” планують влаштувати  показ другого сезону тревел-шоу “Поїхали далі”, який також відбудеться у столичному артпросторі “Цегла”. Дату та час повідомимо згодом.

Фото Юлії Манукян / Facebook

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ