Підтримати нас

У Херсонській області відзначили річницю створення загонів територіальної оборони. ФОТОРЕПОРТАЖ

Vgoru
Автор статті
09 вересня 2017 09:45
570
Поширити:

У Херсонській області на загальновійськовому полігоні в селі Раденськ Олешківського району відбулися урочистості з нагоди першої річниці створення в області загонів територіальної оборони.

В урочистостях взяв участь заступник начальника Генерального штабу ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Бесараб. Він нагородив посадовців, які взяли найактивнішу участь у формуванні та забезпеченні загонів територіальної оборони.

У своїй промові він зазначив, що Херсонська область стала першим регіоном України, де почали проводити системну роботу із створення загонів територіальної оборони.

Також на урочистостях склали присягу нові бійці загонів тероборони — близько шестиста людей, які протягом наступного тижні пройдуть навчанні разом із військовослужбовцями.

Бійців благословив священик УПЦ КП військовий капелан протоієрей Ігор Семеніхін. Він звернувся до бійців з проповіддю, у якій сказав, що “зараз ми усі — воїни, і повинні усвідомлювати: щоб не казали ворожі пропагандисти, а одна країна захоплює територію іншої країни не заради добра, а щоб грабувати і нищити”.

Після офіційної частини відбувся концерт.

${gallery:1f85a883306465322c9268965699a32d}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ