Підтримати нас

У Херсонській області підірвався військовослужбовець-контрактник

Автор статті
01 жовтня 2018 03:00
558
Поширити:

Вночі, 29 вересня, на території військової частини ЗСУ, що дислокується на полігоні біля села Раденське Олешківського району Херсонської області прогримів потужний вибух, під час якого постраждав 37-річний військовослужбовець-контрактник. Про це повідомляє місцеве видання "Новий день".

"Військовослужбовця госпіталізували в районну лікарню з проникаючими осколковими пораненнями черевної порожнини і травматичним пошкодженням руки з ампутацією двох пальців. Причина вибуху поки невідома" - зазначено в повідомленні.

За даними видання, начальник відділу комунікації ГУ НПУ Херсонської області, підполковник Ірина Атаманенко повідомила, що на місці вибуху працює слідчо-оперативна група і вибухотехніки, які знайшли фрагменти боєприпасів, але поки не ідентифікували його.

Опитати пораненого поки неможливо, оскільки його стан залишається важким. Лікарі готують пацієнта до операції.

"За фактом нанесення тілесних ушкоджень з власної необережності розпочато кримінальне провадження", - доповнила Атаманенко.

Видання відзначає, що за словами товаришів по службі потерпілого, він вирішив спалити сміття, але в його купі вибухнула якась ємність.

"Однак ні підтвердити, ні спростувати цю версію поки не можна", – зазначено в повідомленні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ