Підтримати нас

У Херсоні відбудеться презентація та круглий стіл з розвитку туризму

Автор статті
14 грудня 2019 15:00
698
Поширити:

Презентація “Рекомендації міжнародних і українських експертів щодо політики розвитку галузі туризму Херсонської області. Біла книга”.
Круглий стіл по впровадженню туристичного кластеру “Соляна Дорога”.

Теми до обговорення зустрічі:

  •  Що потрібно зробити, щоб 4 000 000 туристів залишили на Херсонщині не 6 000 000 грн. туристичного збору, а хоча би 26 000 000 грн.?
  • Що треба зробити для туризму з точки зору закордонних і українських експертів: коли ти не зобов'язаний казати КРАСИВО, а кажеш ЕКСПЕРТНУ ПРАВДУ. Методи Вернера Опітца - експерта з Німецької Служби Старших Експертів, Томаса Чоя - експерт з розвитку теритрій Корпусу Миру США, Андрія Гінкула - керівник Української асоціації активного та екологічного туризму (УААЕТА)
  • Коли на Херсонщині туризм почнуть вважати економічною складовою розвитку регіону?
  • Дорога вина та смаку на Херсонщині – мрія чи реальність?
  • Умови розвитку територій через кластерну співпрацю “Соляної Дороги”: планування показників успіху 2020-2021 рр.

Детальна інформація на сторінці організаторів у Фейсбук. 

ГО «АРР ТОТГ» протягом останніх 8 років системно займається стратегічним плануванням та впровадженням системного підходу до розвитку туризму, як ключового елементу економіки Херсонщини. В рамках співпраці громад запрошуємо на захід, який є висновком роботи експертів протягом 2018-2019 рр. - з Вернером Опітцом та Томасом Чоєм (жовтень 2019), експертами Таврійського Туристичного конгресу (2018-2019рр), Андрієм Гінкулом (2019 р.) - щодо втілення можливостей та усунення проблем туристичної сфери нашого регіону.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ