Підтримати нас

У Херсоні відбудеться прес-конференція присвячена молодіжному самоврядуванню

Автор статті
15 лютого 2018 12:00
589
Поширити:

Громадська організація «Український центр громадянських ініціатив «Світло» за підтримки управління молоді та спорту Херсонської міської ради, Молодіжної ради при Херсонському міському голові запрошує представників ЗМІ, громадських активістів та інших зацікавлених осіб, взяти участь у прес-конференції, присвяченій реалізації проекту з розвитку молодіжного самоврядування  у м. Херсон. 

Прес-конференція відбудеться 16 лютого о 10:30 у великій залі Херсонської міської ради, пише сайт Херсонської міської ради.

На заході будуть розглянуті наступні теми:

–     молодіжне  самоврядування – можливості та методи впливу на владу;

–    «Молодіжна  Рада – молодіжна  влада» або чому важливо займатися активної громадською діяльністю;

–    старт та проведення вдалої громадської кампанії.

Захід відбудеться в рамках проекту ««ПроОсвіта: розвиток молодіжного самоврядування на Сході та Півдні України  як стартової навчальної платформи для активних громадян», який реалізує ГО «Українській центр громадянських ініціатив «Світло».

Мета проекту – навчити молодь зі Сходу та Півдня України  можливостям  участі в суспільно-політичному житті та інструментам впливу на місцеву владу  за рахунок розвитку місцевого молодіжного самоврядування та створення молодіжних Рад.

На заході будуть присутні наступні спікери:

1) Юлія Мархель, лауреат Премії Кабінету Міністрів за особливі досягнення молоді у розбудові України, голова наглядової ради ГО "Let's do it, Ukraine", координатор акції "Зробимо Україну чистою разом" та  Всеукраїнського Форуму Взаємодії і розвитку.

2) Антон Плаксун, Голова ГО "Український центр громадянських ініціатив "Світло".

Вхід вільний. Попередня реєстрація не потрібна.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ