Підтримати нас

У Херсоні провели “кастинг” адвокатів

Автор статті
12 червня 2020 06:50
704
Поширити:

У Херсоні завершився конкурс з відбору адвокатів, які будуть надавати мешканцям області безоплатну вторинну правову допомогу (БВПД).

Як повідомляється на сайті БВПД,  це вже XII конкурс, який розпочався ще 20 січня. На першому етапі 32 конкурсанти проходили дистанційний курс «Вступ до системи надання безоплатної правової допомоги», і за його результатами до другого етапу було допущено 30 адвокатів.

Конкурс мав завершитися 30 березня, але через карантин його перенесли.  Завершальний етап проходив 9 - 10 червня у Регіональному центрі з надання БВПД у Херсонській області, де конкурсна комісія проводила з претендентами індивідуальні співбесіди.

Кандидатів оцінювали за такими критеріями: комунікабельність, стресостійкість, емоційна врівноваженість, окрему увагу члени комісії звертали на наявність успішних практик надання правової допомоги та дії захисника в змодельованих конкурсною комісією ситуаціях.

За словами директорки Регіонального центру Марини Єлисєєвої, адвокати підтвердили свій професійний рівень, вони вмотивовані та готові працювати в команді БВПД.

Однак хто саме переміг у конкурсі, поки що невідомо. Результати обіцяють опублікувати на сайті Координаційного центру з надання правової допомоги не пізніше 3 липня 2020 року. Адвокати, які пройдуть конкурс, залучатимуться до надання БВПД на постійній основі за контрактом або на тимчасовій основі на підставі договору.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ