Підтримати нас

У Херсоні пройде марафон "Милосердя та Єдності"

Автор статті
23 листопада 2019 08:30
667
Поширити:

У ККЗ "Ювілейний", 3 грудня, з 12.00 до 17.00 відбудеться Марафон "Милосердя та Єдності", який цього разу присвячений Благодійному вівтооку і проходить під гаслом "Благодійником бути легко!".

ГО "ГромадаUA", Креативна агенція "СЛОН та багаточисельні партнери події запрошують всіх Херсонців стати волонтером, учасником, благодійником та партнером Великої Благодійної Тусовки, яка вперше збиратимуть гроші на різні потреби чи проекти, пов'язані з інклюзією чи розвитком організацій, що опікуються соціально-вразливими верствами населення.

Інформація про захід га сторінці організаторів у Фейсбук.

Благодійний ярмарок, аукціон, безпрограшна лотерея, фотосессії, чаювання, збір речей та смаколиків - в будь якому секторі Марафону саме ви зможете прийняти участь і стати справжнім благодійником.

Окрім благодійних локацій ми пропонуємо учасникам та гостям концертну програму, учасники якої в такий спосіб підтримують як людей з інвалідністю, так і благодійність, як соціальну відповідальність! Вже традиційно, будуть працювати інформаційні та консультаційні локації від громадських організацій та правозахисників. Ну і обов'язково, в програмі Марафону багато активностей(квести, вікторини, конкурси) для дітей та підлітків.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ