Підтримати нас

У Херсоні презентують фентезі-комікс про історії національних меншин Херсонщини

Автор статті
24 червня 2020 02:30
1,017
Поширити:

Графічні романи та комікси все частіше стають елементом масової української культури. Комікс — це послідовність малюнків, зазвичай з короткими текстами, які поєднуються в певну історію, де кожна наступна подія тісно пов’язана з попередньою.

У п'ятницю, 26 червня, о 18.00 в Urban CADу (вулиця Іллюші Кулика 26 (перехрестя вулиць Кулика і Київської) Херсонська Центральна міська бібліотека ім. Лесі Українки презентує третій випуск комікс-газети «LESYA 2616». Таку назву вона отримала на честь астероїда, названим ім'ям Лесі Українки.

Як повідомляють на сторінці події, LESYA 2616 № 3 – це історичне фентезі про пригоди людей, які належали до різних етнічних груп, але створювали історію Херсонщини.

На заході  будуть представлені всі три номери комікс-журналу «LESYA 2616» як у друкованому, так і в електронному варіантах.

Після презентації на відвідувачів чекає спілкування у форматі «Жива бібліотека» та знайомство з творчою групою проєкту «Говоримо на актуальні теми мовою коміксів».

Також усі, хто хоче створювати комікси, або вигадувати ідеї і писати для них сценарії, зможуть на зустрічі приєднатися до команди і розпочати свій творчий шлях разом з ними!

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ