Підтримати нас

У Херсоні поліція з’ясовує обставини смерті кошеняти

Автор статті
07 травня 2020 14:30
688
Поширити:

У вівторок, 5 травня, ввечері в соціальних мережах херсонські користувачі стали поширювати інформацію про насильницьку загибель кошеняти в Херсоні.

Наразі за даним фактом проводиться досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст.299 Кримінального кодексу України «Жорстоке поводження з тваринами».

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник Херсонського відділу поліції Олександр Говорун, 5 травня о 19:45 в службу «102» зателефонувала 31-річна херсонка. Жінка повідомила, що з вікна будинку по пров. Казацькому викинули кошеня, яке від удару загинуло. На місце виклику виїхав екіпаж поліції з числа працівників роти патрульної служби поліції «Херсон». Поліцейські встановили власника кошеняти. Ним виявився 23-річний чоловік, який мешкає в одній з кімнат будинку разом із 19-річною дружиною та малолітньою дитиною. Зі слів чоловіка, кошеня йшло по підвіконню, не втрималося та впало саме на вулицю. Чоловік намагався його схопити, але не встиг.

За письмовою заявою жінки Херсонським відділом поліції розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст.299 Кримінального кодексу України «Жорстоке поводження з тваринами». Санкція статті передбачає покарання в вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

Наразі з метою неупередженого та всебічного розслідування встановлюються додаткові очевидці події, вивчаються записи встановлених поблизу камер відеоспостереження та проводяться інші слідчі заходи.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ