Підтримати нас

У Херсоні поліція захистила від кривдників неповнолітню

Автор статті
05 вересня 2020 03:00
818
Поширити:

Як повідомляє відділ комунікацій поліції Херсонської області, співробітники ювенальної поліції захистили 15-річну дівчинку від кривдників.

Рідні батько та дядько неповнолітньої знущалися над нею, постійно лаялися та били. Ювенали спільно з працівниками групи реагування на факти домашнього насильства прийняли рішення про вилучення дитини з родини. До того ж, її довелося помістити в лікарню.

Крім того, у дівчини був відсутній осінній одяг (дякуючи природі, погода ще літня), а квартира, де вона проживала, перебувала у вкрай занедбаному стані.

Як розповів начальник ювенальної превенції обласного главку поліції Віталій Сайфутдінов, ювенальні поліцейські організували збір речей для дівчини. Долучились до цієї доброї справи дільничні офіцери. Правоохоронці навідали дівчинку в лікарні і передали одяг, фрукти та солодощі. Крім того, поліцейські будуть опікуватися дівчинкою і надалі, допомагаючи у вирішенні життєвих питань.

Ювенальні поліцейські звертаються до громадян: якщо вам відомі випадки домашнього насильства, негайно слід інформувати про це дільничного офіцера поліції чи одразу зателефонувати до поліції за номером «102». Поліція обов’язково відреагує та перевірить усі повідомлення!

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ