Підтримати нас

У Херсоні поліція провела рейд з протидії вуличної проституції

Автор статті
07 серпня 2017 09:28
584
Поширити:

Оперативники відділу боротьби із злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми обласного главку поліції провели рейд по протидії вуличної проституції. Поліцейські зафіксували скупчення повій на двох вулицях міста Херсона. Усі жінки віком від 22-х до 40 років. Вони розповіли, що на такий шлях їх штовхнули проблеми з працевлаштуванням і складні життєві обставини. На правопорушниць поліцейські склали адміністративні протоколи.

Одну з повій поліцейські виявили "на гарячому", коли вона в автомобілі надавала водію послуги інтимного характеру за 300 гривень.

36-річна порушниця не вперше потрапляє в поле зору поліції за надання інтимних послуг за гроші. Жінка розповіла, що займатися такою діяльністю її змушують складні життєві обставини: хворі батьки та малолітні діти.

Як повідомив заступник начальника відділу боротьби із злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції в Херсонській області Вадим Десятник, з початку 2017 року працівники відділу склали понад 50 адміністративних протоколів за ст.181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Зайняття проституцією». Дівчата "легкої поведінки" поставлені на облік. Профілактичні заходи на території міста Херсона та області тривають.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ