Підтримати нас

У Херсоні поліцейські допомогли батькам, діти яких вчинили домашнє насильство

Автор статті
23 травня 2020 13:00
679
Поширити:

Упродовж доби працівники мобільної групи реагування на факти домашнього насильства ГУНП врегулювали сімейні скандали, під час яких дорослі діти ображали та принижували батьків.

По допомогу до поліції звернулася 80-річна херсонка. Вона повідомила, що 48-річна донька кидається на неї з палицею, словесно принижує та виганяє з дому. На місці події поліцейські виявили домашню кривдницю, яка була у стані алкогольного сп’яніння. Жінка поводилася агресивно та висловлювалася нецензурною лайкою. Вона пояснила, що мати нібито і досі намагається її виховувати та вказує, як поводитися. Через це і виникають конфлікти. Поліцейські поговорили з кривдницею, після чого вона пообіцяла більше не ображати матір. У відношенні жінки правоохоронці винесли терміновий заборонний припис.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Допомоги поліції потребувала і мати 20-річної херсонки. Жінка пояснила, що донька вживає наркотики, поводиться агресивно та неадекватно, сильно налякала свою 4-річну дитину. Працівники мобільної групи реагування на факти домашнього насильства ГУНП виявили молоду жінку у вкрай неадекватному стані, вона розкидала речі, била посуд та не реагувала на жодні зауваження. Зважаючи на загрозу здоров’ю самої жінки та оточуючих, поліцейські викликали «швидку» і молоду матір госпіталізували. Правоохоронці залишили матері кривдниці контакти служб та центрів, де допомагають наркозалежним.

15-річний хлопець своєю поведінкою сильно налякав опікунів – свою рідну сестру, її чоловіка та маленьких дітей. Жінка пояснила, що брат має непростий характер, повернувся додому у нервовому стані, почав кричати на рідних, висловлювався нецензурною лайкою, ліз у бійку з чоловіком сестри. Судячи з поведінки, підліток був під дією невідомих речовин. Поліцейські намагалися поговорити з підлітком, але він продовжував поводитися агресивно і ні на кого не реагував. Зважаючи на загрозу здоров’ю неповнолітнього та оточуючих, поліцейські викликали на місце лікарів, які прийняли рішення госпіталізувати підлітка, сестра поїхала з ним. У лікарні після проведення аналізів стане відомо, що саме вживав хлопець і що спровокувало таку агресію. З родиною працюватимуть психологи та соціальні служби.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ