Підтримати нас

У Херсоні планують збільшити фінансування Дня міста

Автор статті
22 травня 2019 15:00
597
Поширити:

Виконавчий комітет Херсонської міської ради затвердив зміни та доповнення до Міської програми культурно-масових, мистецьких заходів. Згідно з проектом, збільшується фінансування заходів до Дня міста Херсона.

Відтак, на технічне забезпечення (додаткове звукове обладнання, професійне світло, охоронні заходи тощо) передбачено 199 тис. грн.

Додаткові кошти у розмірі 150 тис. грн передбачені для роботи режисерсько-постановчих груп, перевезення артистів, придбання костюмів, запис фонограм, проведення репетицій, виготовлення рекламної продукції (ЗМІ, авторадіо, радіо, телебачення тощо).

Окрім того, проект передбачає фінансування соціального проекту "Історія рідного міста" для дітей, що відпочивають у літніх таборах. Обсяг фінансування складає 18 тис.грн. На ці кошти проект зможе охопити 720 дітей (9 груп по 30 учнів).

60 тис.грн передбачено на літературно-мистецький проект "Словом і пензлем", в межах якого відбудеться презентація книги лауреата Шевченківської премії, заслуженого художника України, почесного громадянина Херсона Анатолія Кичинського "Жива і скошена тече в мені трава". Проект планують впровадити у 20 освітніх закладах та бібліотечних установах.

Проект рішення із змінами та доповненнями до Міської програми культурно-масових, мистецьких заходів і підтримки заходів у рамках проведення міжнародних, всеукраїнських, міських фестивалів і конкурсів на 2019 рік винесуть на розгляд чергової сесії Херсонської міської ради.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ