Підтримати нас

У Херсоні через конфлікт дорослих постраждала дитина

Автор статті
26 листопада 2019 09:30
633
Поширити:

Вчора, 25 листопада, в поліцію приблизно о 20:00 зателефонував чоловік і розповів, що рідна мати вигнала з дому його та його 2-річну донечку.

Вони стоять на вулиці у мінусову температуру і не мають, куди йти. На місце події виїхала мобільна група з реагування на факти домашнього насильства та мобільна бригада соціально-психологічної допомоги.

68-річна жінка пояснила, що її син веде антигромадський спосіб життя і багато років тому пішов з дому. Вона виписала його з будинку і він не має ніяких прав на її майно. Кілька місяців тому чоловік повернувся до матері з дружиною та донькою. Вона дозволила їм жити в її домі. Але через деякий час вигнала невістку через негідну, на її погляд, поведінку. Чоловік пояснив, що не знає причину, через яку мати вигнала з дому його та онучку. За його словами, ввечері він повернувся з роботи, а мати віддала йому його речі і з дитиною вигнала з дому. Дівчинка стукала в двері і просила бабусю відчинити, але жінка сказала, що не хоче більше бачити сина й онуку.

Чоловік пояснив, що не знає, куди йому йти і де ночувати. Працівники поліції повідомили соціальну службу і чоловіка з донькою помістили в лікарню. У відношенні пенсіонерки поліцейські склали адміністративний протокол за ст.173-2 «Вчинення домашнього насильства» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ