Підтримати нас

У Канаді готують масштабну наркоамністію

Автор статті
01 березня 2019 16:27
674
Поширити:

Міністр громадської безпеки Канади Ральф Гудейл на своїй сторінці у мережі Твіттер повідомив, що незабаром офіційно оголосить про внесення до парламенту законопроекту, що дозволить безкоштовно та у пришвидшеному темпі гасити судимості за звичайне зберігання марихуани.

Як відомо, в Канаді довідка про несудимість вимагається не лише при прийомі на деякі види робіт, а навіть часто при винаймі житла та участі у волонтерських програмах. Наразі в Канаді проживає близько 500 тис. осіб, які були засуджені за зберігання марихуани протягом майже століття її заборони. Погашення судимості коштує близько 500 дол. і вимагає очікування від 5 до 10 років залежно від вироку.

Як повідомлялося, з 17 жовтня Канада повністю легалізувала продаж, збут та виробництво марихуани на всій своїй території. Через величезний попит, велика кількість магазинів та онлайн торговельних майданчиків одразу вичерпали запаси.

Додамо, що згідно із правилами канадського парламенту, депутат повинен щонайменше за 48 годин до внесення законопроекту письмово попередити про це секретаріат.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ