Підтримати нас

У Каліфорнії з’явилося пиво з додаванням марихуани

Автор статті
30 серпня 2017 10:00
697
Поширити:

Каліфорнійські пивовари створили новий мікс для любителів пива і травички — в складі нового хмільного напою від Lagunitas є нетрадиційний інгредієнт.

Super Critical — це індійський світлий ель (IPA) з додаванням терпенів канабісу. Саме цим речовинам рослина зобов’язана своїм в’язким, смолянистим запахом.

Раніше деякі виробники елю намагалися залучити до своїх продуктів увагу, наділяючи їх характерним ароматом — так з’явився Smells Like Freedom від DC Brau і Pinner Throwback від Oskar Blues.

Однак пивоварня Lagunitas перевершила своїх конкурентів, додавши в новинку натуральний інгредієнт.

На превелике розчарування прихильників канабіс-культури, Super Critical не викликає характерного зміни свідомості — в напої немає тетрагідрананабінола, тому ефект від нього обмежується легким алкогольним сп’янінням (Super Critical містить 6.6% спирту). Призначення терпенів у складі новинки — наділити її неповторним ароматом, а не характерною властивістю марихуани. Для першої партії, що складається всього лише з 120 кегів, пивоварня Lagunitas закупила сировину у компанії AbsoluteXtracts. Напій продавався виключно на розлив у 60 каліфорнійських закладах. Згодом його планують випускати в пляшках і поставляти за межі Золотого штату.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ