Підтримати нас

У Херсоні водні поліцейські врятували пияка, який мало не загинув у заповненому водою човні

Автор статті
19 квітня 2021 13:33
886
Поширити:

Надмірне вживання алкоголю ніколи ні до чого хорошого не приводило. Але у випадку, про який ми розповімо, усе могло закінчитися набагато гірше, ніж звичайне важке похмілля.

Як повідомили у водній поліції Херсонщини, при патрулюванні акваторії Дніпра в обласному центрі правоохоронці помітили човен, який без управління дрейфував посередині фарватеру, де ходять великі судна. Наблизившись до плавзасобу на катері, патрульні виявили в ньому чоловіка без свідомості. При цьому човен швидко наповнювався водою і готовий був затонути. Поліцейські спробували привести до тями рибалку, і тут з'ясувалося, що він п'яний, як чіп.

Човен разом з чоловіком відконвоювали на берег, після чого викликали рідних і знайомих горе-рибалки. Виявилося, в цієї людини навіть немає документів, які дозволяють керувати човном.

У відношенні кермувальника склали адміністративний протокол за ч.5 ст.130 «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції» КУпАП.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ