Підтримати нас

У Херсоні відбудеться будівельна виставка "Будіндустрія 2021. Енергозбереження"

Vgoru
Автор статті
01 квітня 2021 13:28
1,323
Поширити:

У ККЗ Ювілейний з 8 по 10 квітня відбудеться 22 галузева будівельна виставка "Будіндустрія 2021. Енергозбереження". Традиційний організатор заходу – Херсонський Виставковий центр "Експо- Центр".

На виставці будуть представленні  пропозиції у різних сегментах ринку: від будівельних матеріалів, жилих комплексів - до енергозберігаючих технологій. На стендах учасників будуть представлені матеріали та технології: вікна, двері, фасади, освітлення, будівельні та оздоблювальні матеріали, інженерні системи, тепло-, енерго-, водооснащення, котельне обладнання, енергозберігаючі технології, нові рішення для комунального господарства, благоустрою оселі та прилеглої території.

Традиційно презентуються не тільки продукція та послуги, але й вивчаються нові тенденції, зустрічаються  ділові партнери, досягаються домовленості про подальшу співпрацю. Учасники виставки завжди очікують появи нових споживачів і покупців, міцних взаємовигідних контактів, відвідувачі – нової інформації про товари, що може оптимізувати робочий процес. Це головне завдання, яке вирішує виставка.

8 квітня:

  • 10.30 - відбудеться семінар "Шляхи підвищення енергоефективності та підтримки галузей АПК»,  організатор Департамент розвитку сільського господарства та зрошення обласної державної адміністрації;
  • 14.30 - ГК Теплотехніка "Енергоефективнисть у багатоквартирних будинках".

9 Квітня: 11.00 - конференція "Впровадження заходів з енергозбереження в будівлях ОСББ за підтримки Фонду Енергоефективності".

10 квітня:

  • Майстер-клас  з сортування;
  • Виставка еко альтернатив.

Усі дні роботи -  різноманітні  майстер - класи компаній-учасників . На відкритому майданчику виставки буде проходити демонстрація товарів експонентів. 

Деталі за телфоном: 095 2879188.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ